Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.10.08. 17:25

Panel. Program? - ÉM-vita

<p>Miskolc - A panelprogram keretében megtörtént fűtéskorszerűsítések áldásaiból sokan részesültek már. Még többen nem: vagy, mert nem volt elég pénzük, vagy, mert lakótársaiknak nem. Vitát szervez az Észak-Magyarország – Borsod Online.</p>

A panelprogram keretében megtörtént házfelújítások – fűtéskorszerűsítések, szigetelések – áldásaiból sokan részesültek már. Még többen nem: vagy, mert nem volt elég pénzük, vagy, mert lakótársaiknak nem. A pályázati feltételek – ez az általános vélemény – romlottak, nehezedtek. Hol tart a miskolci panelprogram, mik a kilátások? Erről tájékozódhatnak azok az érdekldők, akik az Észak-Magyarország – Borsod Online által szervezett fórumon részt vesznek.

Amit a vitáról tudni kell

Az időpont: október 12., péntek, délután 4 óra.
A helyszín: az Ifjúsági és Szabadidő Ház (Győri kapu 27.) 8-as számú terme.
A meghívottak: Tompa Sándor, a miskolci panelprogram önkormányzati biztosa, Karczagi Gyula, a Termoment Kft. ügyvezetője, Kolozsvári Zoltán és társai, akik perlik a Széchenyi Társasházat, Zsákai Rudolf, a Széchenyi Társasház közös képviselője, Rem Tiborné(Panelpartner Bt.), Skornyák Péter, az Ökoplanet Kft. képviselője, Kiss Gáborpályázatíró, továbbá társasházi közös képviselők, valamint Önök, akiknek kérdéseire, érveire számítunk a fórumon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!