boon-sportoldal

2008.08.21. 16:14

Az én olimpiám: Kazár Miklós

<p>Kazár Miklós, a 2005-ös pontvadászat abszolút quad bajnoka, a bajnokság jelenlegi éllovasa csütörtökön némileg bosszúsan állt fel a televízió képernyője elől.</p>

Nem mellékesen Spitzmüller Csaba ,,párjaként" a Mitsubishi Lanver WRC-vel a jövő hétvégi III. Hell Energy Drink Ózd Rallyra készülő navigátor ugyanis bronzérmet várt a női vízilabdacsapattól a pekingi ötkarikás játékokon.
– Úgy éreztem, hogy már a rendes játékidőben meg lehet a meccs az ausztrálok ellen – értékelt a Hell Racing Team versenyzője. – A hosszabbítás ilyenkor már nagyon ,,necces", ám azt is kihúztuk. A büntetők? Minden sportágban olyan, mint a lutri. Mi is nyerhettünk volna, de most sajnos nem jött össze és nem lett újabb bronzérmünk. Délután félig-meddig a rádióban hallgattam a magyar – orosz kézimeccset. Nem történt újabb csoda és a románok legyőzése után nem jött össze a döntőbejutás. Nem baj, a bronzot még megszerezhetik Görbiczék. Már a múlt héten is úgy gondoltam, hogy a kajak-kenusok kozmetikázhatnak valamit a magyar olimpiai csapat szereplésén, amely azért hozzáteszem, hogy jelenlegi lehetőségeinkhez képest nem olyan rossz. Szerintem több magyar egység nyer, vagy fényes érmet szerez Magyarországnak. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy férfi vízilabda válogatottunk ott lesz a döntőben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!