BONUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2013 – Hungexpo – Budapest

Akt.:
BONUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2013 – Hungexpo – Budapest
A nyárnak ugyan vége, de az idei fesztiválszezon ezzel még nem záródott le, sőt, az egyik legnagyobb durranás még csak most következik ! 2013. október 12-én a HUNGEXPO területén újra megrendezésre kerül Budapest leglátogatottabb elektronikus-zenei megmozdulása, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A legmodernebb hang – és látványtechnikával felszerelt, három hatalmas arénában, illetve egy szabadtéri színpadon zajló fesztivál idén is a jelenkori elektronikus zenei világ külföldi és hazai éllovasait vonultatja fel.

Az éjszaka folyamán üdvözölhetjük az Intec kiadó vezetőjét az élő technolegendát, CARL COX-ot. Jön az új generációs elektronikus tánczenei világsztárok egyik legfényesebb csillaga, a holland NICKY ROMERO. Itt lesz a techno egyik szülőatyja Detroitból, az “Innovátor”, azaz DERRICK MAY, valamint honfitársa, a Sci+Tec kiadó frontembere, DUBFIRE. Jelen lesz a holland slágergyáros, SANDER VAN DOORN, illetve a neves berlini Kalkbrenner testvérpár ifjabbik tagja, FRITZ KALKBRENNER, aki élő műsorral készül a jeles eseményre. Nagy attrakció lesz a négy lemezjátszóval dolgozó, géppuskakezű spanyol dj-virtuóz, CRISTIAN VARELA fellépése, továbbá érkezik a neves Toolroom Records vezére, az óriási népszerűségnek örvendő MARK KNIGHT is. Svédországból látogat hozzánk a Drumcode kötelékébe tartozó szépséges DJ-hölgy, IDA ENGBERG, valamint az összehasonlíthatatlanul egyedi és sokszínű hangzásáról elhíresült JAN BLOMQVIST, aki dobosával kiegészülve ad majd élő műsort. Köszönthetjük majd a német minimal-tech szcéna egyik legjelesebb képviselőjét, GABRIEL ANANDA-t, és a Cocoon kiadó üdvöskéjét, a szintén Németországból érkező DANIEL STEFANIK-ot. Az impozáns felhozatalban megtalálhatjuk még a kéttagú itáliai electropunk formációt, a CYBERPUNKERS-t, az angol techno-szcéna legújabb fenegyerekét, ALAN FITZPATRICK-et, illetve a sötét és kemény techno-hangzásával sokkoló SASHA CARASSI-t is.

Természetesen Magyarország legjelesebb lemezlovasai sem maradhatnak ki a műsorból, úgy mint: HOT X, BUDAI, CHRISS RONSON, DANDY, COYOTE, ANDRO, JULIA CARPENTER, MUZZAIK, JAY LUMEN, POLI, SANFRANCISCOBEAT, , BERNATHY ZSIGA, YVEL & TRISTAN, JAMES COLE, SIKZTAH, BETA, SECRET FACTORY, DUBLIC, CROSSNINETROLL, REECOBA, FIREDOG, STEREOKILLAZ.

A fénytechnika és látványelemek tekintetében eddig is csúcskategóriát képviselő rendezvény a világsztároktól hemzsegő line-up mellé idén minden eddiginél grandiózusabb és pazarabb show-val készül.

BONUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2013 – Hungexpo – Budapest

RED ARENA

Carl Cox , Dubfire , Cristian Varela , Alan Fitzpatrick , Ida Engberg , Sasha Carassi , Hot X , DJ Budai , SanFranciscoBeat , Coyote

BLUE ARENA

Nicky Romero , Sander van Doorn , Mark Knight , Cyberpunkers , Andro , Julia Carpenter, Sikztah, Muzzaik , Dublic

GREEN ARENA

Fritz Kalkbrenner live , Derrick May , Jan Blomqvist live , Daniel Stefanik , Gabriel Ananda , Jay Lumen , Chriss Ronson , Dandy , Poli , James Cole

SOUNDHEAD TERRACE

Yvel & Tristan , Secret Factory , Beta , CrossNineTroll , Bernathy Zsiga live , Reecoba , Firedog , StereoKillaz

Helyszín: Hungexpo

Cím: 1101 Budapest , Albertirsai út 10.

Bejárat: 1. kapu

Kapunyitás: 19:00, start: 19:00, end: 08:00

Info: 00 36 30 30 30 220 , info@deadcode.hu

 Jegyárak

-augusztus 31 -ig: 5990 HUF / 24 EUR ( 1000 db )* ( csak 22:00 óráig érvényesíthető/ csak online rendelhető / 1000 db ) SOLD OUT! / ELFOGYOTT!

-augusztus 31 -ig: 6990 HUF / 28 EUR SOLD OUT! / ELFOGYOTT!

– október12 -ig: 6990 HUF / 28 EUR ( 1000 db )* ( csak 22:00 óráig érvényesíthető / csak online rendelhető / 2000 db )

– szeptember 30 -ig: 7990 HUF / 32 EUR

– október11 -ig: 8990 HUF / 36 EUR

– október 12 -én: 9990 HUF / 40 EUR

– VIP jegyaugusztus 31-ig: 10.000 HUF / 40 EUR SOLD OUT! / ELFOGYOTT!

utána 14.000 HUF / 56 EU

– 10 fős csoportos elővételi jegy: 65.000 HUF ( minimum 5 fő lány- csak online rendelhető )

*Az időkorlátozott jegyeket 22:00 óráig érvényesíteni kell, tehát csak azoknak a Vendégeknek ajánljuk, akik biztosan megérkeznek este 10 óra előtt. 22:00 órás érkezés után csak a helyszíni jegy árára kiegészítve érvényes !

Leggyakrabban feltett kérdések és válaszok a BÓNUSZ fesztivállal kapcsolatban:

http://www.bonuszfesztival.hu/2013/index.php?mod=faq

A rendezvény helyszíne térképen:

http://www.bonuszfesztival.hu/2013/index.php?mod=helyszin_terkep

A rendezvény megközelítése tömegközlekedési eszközökkel vagy gyalog:

http://www.bonuszfesztival.hu/2013/index.php?mod=helyszin_megkoz

Felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét a korai érkezésre. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával !