Boldogságos KMDSZ Szülinapok

Akt.:
Fotó: Serar Szabolcs
Fotó: Serar Szabolcs
Történt egyszer, 26 éve már, hogy egy-két lelkes artista, kedvenc kocsmájukban söröztek, és kibukkant a furmányos ötlet, hogy alapítsanak egy társulatot, ahová minden kolozsvári fiatal jöhet bohóckodni.

 

Telt-múlt az idő, és az ötletből komoly cirkusz alakult, célokkal, elvekkel. Most egy-két madarat is fogtak, egy-két gólyát, akiket már beidomítottak és hamarosan kiröptetik őket Mátyás király színe előtt.

26. Születésnapját ünnepelte a Kolozsvári Magyar Diákszövetség 2016. április 14-16 között. Három éjjel, három nap Kolozsvár diákserege ünnepelt.

A programsorozat mindenkinek a kedvére járt. A szabadtéri megnyítón bohócok, boldog, mókás emberek táncoltak, bringáztak Kolozsvár főterén mindenkinek tudatára adva, hogy szülinapokat ünnepelnek a kolozsvári diákok. A csütörtöki programot LAN Party követte a virtuális sportolók örömére.

Pénteken a Toronylátogatás folytatódott a születésnapi programsorozat, majd Street Ball bajnoksággal amit City Tour és Gitárest követett.

A szombati napon, a Gorbó völgyét a métázni, bográcsozni vágyó egyetemisták sajátították el, majd este egy fergeteges születésnapi beer-pong-al és partyval zárult a programsorozat.

Örültünk a sok résztvevőnek, reméljük mindenki jól érezte magát!

2016. 04. 18., Kolozsvár