Boescu nem jön

Boescu nem jön
Úgy tűnik, nem igazol új játékost a téli vakációba a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapata.

Mégsem engedi el a Nagybányai Minaur HC kézilabda–együttes balátlövőjét, Dan Boescut a Szatmárnémeti Városi Sportklub csapatához. Tegnap a VSK kézilabda szakosztályának elnöke, Fógel László Nagybányán egyeztetett a máramarosi egyesület vezetőivel, azonban nem sikerül megegyezniük.

„Kölcsönbe szerettük volna a játékost, de úgy nem adták. Holnap ismét fogom hívni a Minaur elnökét, hátha meggondolja magát. De kevés esély látok erre” – mondta Fógel a tárgyalások után. A fiatal játékos szerződése nyáron lejár a Minaurral, így megvan az esélye annak, hogy Boeascut az idény lejárta után ingyen megszerezze a VSK. A játékosért egyébként a szatmáriakkal azonos A–osztályos csoportban szereplő Szászsebesi VSK is érdeklődik.

A VSK egyébként továbbra is gőzerővel készül a tavaszi idényre. Hétfőtől már a labdajátékokat is gyakorolták. Valamennyien ott voltak a mai edzésen, még Bogdan |ermure is. A Besztercéről szerződtetet játékos úgy tűnik mindent megtesz annak érdekében, hogy bekerüljön Nicolae Istrate edző kezdő csapatába. A VSK egyébként első felkészülési mérkőzését jövő hét kedden, a Nagybányai Extrem otthonába játsza.