Bikini–divat Szatmáron

Bikini–divat Szatmáron
Szatmár megye – Szatmárnémetiben ebben az évben nem túl nagy a választék fürdőruhákból. Érdemes jó néhány nappal a tervezett indulás előtt felkerekednie annak, akinek még nincs meg a nyaraláshoz szükséges fürdőruhája.

Annak függvényében válogasson, hogy milyen célra szeretné használni: napfürdőzni, úszásra stb. Ha konkrét elképzeléssel indulunk neki a keresgélésnek, akkor sokkal könnyebb megtalálni az amúgy szerény választékból azt, amit szeretnénk. A méretválaszték szegényes, ezért sokkal több üzletet kell végigjárniuk azoknak, akik nem 36–42–es méretet viselnek. Az idei nyár újdonsága külföldön, hogy a divatjamúltnak számító fazon, az egyrészes fürdőruha visszatér. Divatcégek ezt extravagáns megoldásokkal bolondították meg, amelyeket csak azok viseljenek, akik sétálni szeretnének a fürdőruhában, mert úszásra teljesen alkalmatlanok. A szokatlan megoldásokat alkalmazó fürdőruhákból mindössze egyetlen darabot találtunk körutunk során, de annak arany színe és különleges, de még viselhető formája valóban vonzza a tekinteteket.

Van, amiből van

 

Szatmárnémetiben viszont különösen nagy választékot találtunk az úgynevezett retro és etno darabokból, ahol a geometriai minták mellett a népies motívumok is helyet kapnak. Természetesen vannak egyszerű, klasszikusnak mondott bikinidarabok, tetszőleges fürdőruha alsó és felső kombinációkkal, de egyes üzletekben külön is meg lehet venni a darabokat, ha valaki, teszem azt egy alsórészt szeretne két felsővel felváltva viselni.

Azon hölgyeknek, akik nem találnak az üzletek polcain alakjukra való fürdőruhát, a piacot tudjuk javasolni, ahol lehet, hogy eldugva, de talán még akad tavalyról egy-egy negyvenkettesnél nagyobb méret. De érdemes végiglapozni a csomagküldő szolgálatok katalógusait is, hiszen néhány napon belül otthonunkban lehet a kiválasztott darab.

 

Blog:

  • francesca.romblog.ro
  •