ERDON Helyi hírek

2009.01.02. 13:35

Szilveszter előtti események Biharban

<p>December 30-án Bihar megyében összesen 160 esetben róttak ki bírságot a közlekedésrendészek mindazokra, akik szabálytalankodtak a közutakon. 24 óra leforgása alatt 40 gyorshajtót, 15 szabálytalankodó gyalogost, 32 biztonsági övet nem viselő személyt és 5 ittas sofőrt bírságoltak meg. A kirótt bűntetés értéke elérte a 25.516 lejt.</p>

Saját traktorja alá szorulva lelte halálát kedden a 39 esztendős lazurihegyi P.A.. A férfi kabin nélküli traktorjával éppen szemetet szállított, mikor egy 60 fokos lejtőn haladva a traktor megcsúszott, és felborult, maga a lá temetve az áldozatot. A férfi a helyszínen életét veszette. A halál pontos okát a törvényszéki orvosi vizsgálat fogja megállapítani.

Nem szenvedett súlyos sérüléseket kedden az a 40 éves bontesdi D.S., akit személygépkocsijával a rényi 33 éves P.A.M. gázolt el Kisszedres határában. Az áldozat szabálytalanul akart átkelni az úttesten.

Kedden az esti órákban Belényes határában a 33 éves mézgedi V.I. robogójával elütötte a 63 éves belényesi P.G.V.-t. Az áldozatot korházba szállították, de visszautasította a beutalást. A robogó sofőrje meglehetősen ittas állapotban okozta a balesetet, lehelletében 1,20 mg/l volt az alkohol sűrűsége.

Kedden a késő esti órákban szentmárton körzetében a 38 éves nagyváradi I.S.F. Mitsubishi személygépkocsijával nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, , ezért egy emelkedőn áttért az ellentétes irányú sávba, ahol összeütközött a 38 éves osztrák R.R.E. által vezetett Volkswagen személygépkocsival. A vétlen sofőr könnyebben sérült, a korházi beutalást visszautasította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!