Biharon már komolyan gondolják

Biharon már komolyan gondolják
A Bihari Cetatea labdarúgócsapat hosszú éveken át egyik meghatározó „része” volt a Megyei bajnokságnak, de a legalsóbb szintről nem akart „elrugaszkodni”.

Idén sokadszorra lépett előre az V. Ligából a Bihari Cetatea labdarúgócsapat, ám az előző évekkel ellentétben (ahányszor az első helyen végzett, visszalépett a negyedosztályú szerepléstől, vagy éppen a visszalépésért kapott büntetése miatt nem folytathatta egy osztállyal feljebb) idén már vállalja a IV. Ligával járó pluszköltségeket, az erősebb ellenfelekkel szembeni megmérettetést. Fiatal, tehetséges labdarúgókat várnak az alakulat edzéseire, a legjobbaknak Minarcsik Ferenc Biharról elszármazott üzletembernek köszönhetően ausztriai szerződéseket ajánlanak fel az elkövetkezendőkben.
Tehetségeket várnak
Ezek szerint Biharon már komolyan gondolják, s ezt a tényt igyekezett alátámasztani Szilágyi Gyula bihari vállalkozó lapunknak adott rövid interjújában, amelyben kijelentette, hogy „a Polgármesteri Hivatal, valamint a helyi támogatók, cégvezetők vállalták a csapat fenntartását, s annak megerősítését, rövid távú célunk megkapaszkodni a IV. Ligában”. Az első erősítés a Bihar FC ifjúsági központjából érkezett: Kiss Sándor vállalta el ugyanis a Cetatea tréningeztetését, aki már ma délután 6 órától munkához láthat, amikor a Cetatea az új évadra való felkészülés jegyében megtartja első összetartását.