Labdarúgás

2021.03.26. 10:04

Harmadosztály: megyei riválisai jó szereplésében bízhat a CAO

Forrás: Jósa Attila

Jósa Attila

A hétvégén rendezik a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulóját. Nehéz mérkőzések várnak a Bihar megyei csapatokra, a tabella élén álló csapatokkal mérkőzhet a Nagyváradi Luceafărul és a Váradszentmártoni CSC is.

A szentmártoniak az éllovas Zilahi SCM otthonában vendégeskednek, Cosmin Bodea vezetőedző ismét számíthat Ionuț Ban és Paul Suciu játékára, amire nagy szükség is van, hiszen a CSC még nem nyert tavasszal. A zilahiaknál egykori csapattársai ellen bizonyíthat a harmadosztály tavalyi idényének gólkirálya, Sergiu Pop, aki télen igazolt át a nagyobb célokért küzdő szilágysági egyesülethez.

A téli szünetben több légióssal is megerősített, sereghajtó Nagyváradi Luceafărul Váradszentmártonban fogadja a második helyen álló Nagybányai Minaurt. A tavaszi fordulók eddig megmutatták, hogy hiába az edzőváltás, a máramarosiak nagyon is sebezhetőek Vasile Miriuța irányítása alatt, a CAO-tól elszenvedett vereség után a Dési Someșul ellen is csak nagy nehézségek árán tudta megszerezni a három pontot a Minaur.

Joggal várhatja tehát ellenlábasai botlását a Nagyváradi CAO, de természetesen elsősorban a saját mérkőzésükre kell figyeljenek a zöld-fehérek, mivel a hatodik helyezett Szilágysomlyói Sportul nem veszélytelen ellenfél. A két csapat az őszi idényben 1–1-es döntetlenre végzett, szombaton a Bodola Gyula stadionban mérkőznek 15 órától, zárt kapuk mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!