Bihar megyei állás- és képzési börze – 2016

Akt.:
Bihar megyei állás- és képzési börze – 2016
A munkaerőpiac folyamatos fejlődésben van. Az utóbbi évek beruházásai a nagyváradi ipari parkokban és Bihar megyében, jól hangzó neveket vonzottak az egész világról.

A multinacionális cégek helyi fejlesztései, de a helyi vagy regionális cégek beruházásai is nagyban függenek a humán erőforrástól. A munkaerő toborzás évről évre fejlődött, a munkanélküliség elleni harc kihangsúlyozódott. A továbbiakban is megoldásokat nyújtunk a nagyváradi és Bihar megyei munkaerőpiac számára, megadva a lehetőséget arra, hogy a jövőbeni alkalmazottak szemtől szembe találkozzanak jövőbeni munkáltatóikkal, szervezett körülmények között, a 2016. évi Bihar megyei állás- és képzési börzén, amit a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökséggel együttműködésben szervezünk meg.

A börze lehetőséget nyújt minden nagyváradi és Bihar megyei, kicsi és nagy cég számára egyaránt, hogy ajánlatait bemutassa, munkaerőt keressen, toborozzon, alkalmazzon és kapcsolatba lépjen munkakeresőkkel, munkanélküliekkel, frissen végzettekkel, vagy új karrier lehetőséget kereső személyekkel. A rendezvényt júniusban tartják meg, ezért ezt a hónapot a munkaerő hónapjának nyilvánítják Bihar megyében. Az állásbörzét Bihar megye legnagyobb városaiban tartják meg: Nagyváradon, Nagyszalontán, Belényesben, Élesden és Margittán, 6 rendezvény keretében. Szándékunkban áll egy őszi rendezvény megtartása is, amivel előkészítenénk a 2017. évi szezont.

borze

A résztvevő cégek bemutatása

A 2016. évi Bihar megyei állás- és képzési börze optimális körülményeket biztosít a résztvevő cégek számára, tervezett tevékenységeik lebonyolítására. A társaságok rendezett standokon mutathatják be HR ajánlataikat. A standokat odaillő bútorokkal, villanyárammal, wireless internet hálózattal látták el. Maga a stand octanorm típusú alumínium szerkezet, választófalakkal, asztallal, 2-4 székkel stb. felszereltek, 3 m x 1