Bihar megye legszebb kertje

Bihar megye legszebb kertje
Bihar megye – Új játékot szervezünk olvasóinknak! Keressük Bihar megye legszebb kertjét! Olyan fényképeket várunk Önöktől (borítékban vagy villanypostán a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. szám, illetve a biharinaplo@informmedia.ro, erdon@informmedia.ro címekre), melyen bemutatják nekünk és olvasótáborunknak virágoskertjüket.

A fotók mellé természetesen kérjük mellékelni a nevet, címet és mindazt, amit a kert gondozója érdemesnek tart tudatni velünk. A képeket a www.erdon.ro hírportálon lehet majd megtekinteni, és szavazni is rájuk, hiszen olvasóink döntik el, hogy melyik a legszebb. Emellett a Bihari Naplóban is időről időre megjelenik egy szelvény, melyet kitöltve és a szerkesztőségbe eljuttatva lehet véleményt nyilvánítani. A győzteseket jutalmazzuk. Jelöléseket várunk augusztus 17-ig, szavazni pedig augusztus 19-től szeptember elsején 14 óráig lehet majd. Várjuk jelentkezésüket!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .