Bihar hírei

2018.08.31. 12:53

Gyógyüdülési jegyek

A Bihar megyei Nyugdíjpénztárnak 418 gyógyüdülési jegyet osztottak ki a szeptember 12-én kezdődő 14. szériára, a következő gyógyüdülési helyekre.

A Bihar megyei Nyugdíjpénztárnak 418 gyógyüdülési jegyet osztottak ki a szeptember 12-én kezdődő 14. szériára, a következő gyógyüdülési helyekre.Szováta, Herkulesfürdő, Călimănești, Szlanikfürdő, Amara, Buziásfürdő, Kovászna, Menyháza, Neptun, Cserépfürdő (Olăneşti), Oláhszentgyörgy, Saturn, Slănic Prahova, Techirghiol, Aknavásár, Tenke, Torda, Tusnádfürdő, Észak-Efória, Félixfürdő, Algyógy, Govora, Sóstó, Püspökfürdő, Vatra Dornei, Căciulata. A jegyeket a nyugdíjpénztár székhelyén lehet átvenni, naponta, hétfőtől csütörtökig 8 és 14, pénteken pedig 8 és 13 óra között, szeptember 5-én, 14 óráig. Az át nem vett jegyek újraelosztása szeptember 6-án, 8 órától lesz. A gyógyüdülési jegyek személyesen, vagy egy meghatalmazással rendelkező személyen keresztül vehetők át. Az átvételkor az érintettek fel kell mutassák augusztusi nyugdíjszelvényüket, illetve a munkáltató által kiállított bizonylatot a kiosztást megelőző hónapra vonatkozó bruttó jövedelmükkel, továbbá a háziorvostól, vagy szakorvostól kapott speciális küldőcédulát, eredetiben és másolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!