Bihar hírei

2017.07.26. 13:59

Baleset Alsólugasnál, hárman kórházba kerültek

Kedden reggel 7:40-kor Alsólugason egy 43 éves, nagyváradi férfi miközben egy kamiont vezetett nem tartotta be az időjárási körülményeknek megfelelő sebességet, emiatt egy jobb kanyarban megcsúszott a jármű, és az ellenkező sávba került.

Kedden reggel 7:40-kor Alsólugason egy 43 éves, nagyváradi férfi miközben egy kamiont vezetett nem tartotta be az időjárási körülményeknek megfelelő sebességet, emiatt egy jobb kanyarban megcsúszott a jármű, és az ellenkező sávba került.Ütközött egy személyautóval, melyet egy 40 éves, nagyváradi férfi szabályosan vezetett. Ezután a személyautónak ütközött egy másik autó is, amely a háta mögött haladt, szintén szabályosan közlekedett, ezt egy 34 éves, nagyszalontai férfi vezette. A kamion az úttest mellé borult. Az első autó két utasa, egy 30 és egy 33 éves nő, és a második autó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedtek. További nyomozás folyik a baleset pontos menetének megállapítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!