Bihar hírei

2017.04.30. 21:22

Színes programok, remek bulik, hatalmas koncertek…

Már számos sajtómegjelenés számolt be a Szabadság Feszt ifjúsági fesztivál eddigi programjáról, a szervezői csapat pedig most ismét újabb neveket és programokat jelentett be.

Már számos sajtómegjelenés számolt be a Szabadság Feszt ifjúsági fesztivál eddigi programjáról, a szervezői csapat pedig most ismét újabb neveket és programokat jelentett be.

Eddig hat előadó neve lett a nyilvánosságnak bemutatva: AK26, Essemm, No Sugar, Belau, Sterbinszky, Metzker Viktória, most pedig újabb három lemezlovassal és egy nagykoncerttel bővült a keret.

A Kelemen Kabátban zenekar 2013-ban debütált popzenekar. Azóta a csapat a magyarországi és immár a romániai klubok és fesztiválok megkerülhetetlen szereplőjévé vált. A Kelemen Kabátban sikerének titka a karakteres dalszövegek és a sokszínű, professzionális zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

Katapult DJ neve már ismert lehet azok számára, akik tavaly részt vettek a rendezvényen. A tavalyi nagy sikernek és érdeklődésnek köszönhetően Magyarország egyik legismertebb csapata újra színpadra áll, hogy a hajnalig tartó bulit felejthetetlenné tegyék. Bozóky Andor és Lipóczy Csaba DJ-páros egyedi stílusa tette zenéjüket különlegessé. Fellépéseik alatt a csapat harmadik tagja, Szasza gondoskodik a hangulatról. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori Zsófija, azaz Kovács Dóra, művésznevén DJ doTi lesz Metzker Viktória mellett a fesztivál következő női lemezlovasa. Dóri színész pályafutása mellett hamar hatalmas sikerekre tett szert, mint Dj. Már első videoklipje is megtekinthető minden közismert videómegosztón.

Magyarország egyik fiatal felfedezettje, Pierre Maddox, eredeti nevén Csomáli Péter is fellép a fesztiválon. A szervezők az ismertebbnél ismertebb lemezlovasok mellett egyedi bulikkal várják az odalátogatókat. A fesztiválon idén először kerül sor a „Holi color party” elnevezésű bulira. A Holi elnevezés Indiából származik, ahol a szeretetet, vidámságot és a színeket jelképezi ez a hagyomány. A hagyományból azóta világméretű fesztiválok nőnek ki folyamatosan az utóbbi pár évben, amely élményt a szervezők is szeretnének átadni a fesztiválra érkező fiataloknak.

A tervek szerint a fesztiválozók egy csomag "holi" színes port fognak magukhoz, amit a rendezvény egy bizonyos időpontjában egyszerre dobnak fel az égbe és mindenki a színes portól lesz egyedi. A Szabadság Feszt idén július 13-16. között kerül megszervezésre, Margitta megyei jogú város termál strandján.

Jegyvásárlás

Jegyeket az alábbi kijelölt helyeken és időpontokban lehet megvásárolni: Érmihályfalva  ̶  Brigitta Boda (tel.: 0753-918-959); Margitta   ̶  RMDSZ-székház (Republicii utca 2. szám), 9–16 óra között; Székelyhíd: Muţa József Arnold (tel.: 0755-294-982); Nagyvárad  ̶  Boldizsár Ágota (tel.: 0755-149-910), illetve a Bihar Megyei RMDSZ nagyváradi székháza (Independenţei utca 11. sz.) 9–16 óra között. Online: Biletmaster (http://bit.ly/2mlrfbJ).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!