Bihar hírei

2016.07.25. 14:00

Focibajnokság Éradonyban

Kerekinek hozott szerencsét az elmúlt szombaton Adonyban 13. alkalommal megszervezett focibajnokság.

Kerekinek hozott szerencsét az elmúlt szombaton Adonyban 13. alkalommal megszervezett focibajnokság.

Családi napot tartottak a hét végén, vasárnap Éradonyban (ennek részleteiről külön beszámolunk). Ehhez kapcsolódva tartották meg szombaton a 13. Éradonyi Focibajnokságot, melynek ifj.Lukács Sándor és Bara Róbert voltak a főszervezői. A bajnokságon Éradony, Kereki, Értarcsa, Érkeserű, Ottomány, Szalacs csapatai, illetve az érmihályfalvi Ara cipőgyár gárdája vett részt. A meccsek lebonyolításában Szilágyi Ákos, Erdélyi Sándor és Szilágyi Sándor magyarországi játékvezetők jeleskedtek.

Sport, vendéglátás

A végeredmény a következő: 1. Kereki, 2. Értarcsa, 3. Éradony. Legjobb játékos Koncz Roland (Kereki), legjobb kapus Ármos Sándor (Tarcsa), gólkirályok Létai Levente (Tarcsa) és Csórján Gergő (Kereki). A meccsek után a szervezők finom babgulyással és hideg sörrel látták vendégül a játékosokat a helyi kultúrházban. Mindenki nagyon jól érezte magát, a délutáni hirtelen zápor sem vette el a résztvevők kedvét a focitól, jövőre pedig újra várják őket Éradonyba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!