Bihar hírei

2016.07.18. 14:00

Érmihályfalván is osztják a csomagokat

Az elmúlt csütörtökön megérkezett, péntektől pedig Érmihályfalván is kezdték osztani az uniós élelmiszercsomagokat.

Az elmúlt csütörtökön megérkezett, péntektől pedig Érmihályfalván is kezdték osztani az uniós élelmiszercsomagokat.

A múlt héten csütörtök reggel érkezett meg Érmihályfalvára az uniós élelmiszersegélyt rejtő kamion, a rakomány kipakolása azonnal meg is kezdődött. Azok jogosultak a segélyre, akik korábban is, tehát fogyatékkel élők, szociális segélyezettek, családi pótlékra jogosultak, illetve nyugdíjasok és munkanélküliek 400 lejes összeghatárig.

Személyenként két doboz jár (melyeken fel is van tüntetve tartalmuk), egy dobozban a következőek találhatóak:

1 kg fehér liszt, 2 kg kukoricadara, 400 gramm száraztészta, 2 liter étolaj, 1 kg cukor, 300 gramm szarvasmarhahús (konzerv), 200 gramm disznómáj-pástétom (konzerv), 1 kg rizs, 400 gramm paradicsompüré-konzerv, 0,5 kg szemes paszuly.

Központi listák

A jogosultak listája a pillanatnyi nyilvántartáson alapul, azt az illetékes megyei hivatalok állították össze és küldték ki az önkormányzatnak. A csomagok a szokásos helyen, a házasságkötő terem mögötti udvarban vehetőek át pénteken 8 és 13, a további munkanapokon 9 és 16 óra között, a személyi igazolvány (eredeti) felmutatásával.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!