Bihar hírei

2016.04.27. 17:01

Meghívó a Nyíló Akác versenyeire, bemutatóira

Állatkiállításra, lovasbemutatóra, főzőversenyre, gyerekdivat-bemutatóra, aszfaltrajz- és versíró versenyre lehet jelentkezni az érmihályfalvi XXIV. Nyíló Akác Napokra.

Állatkiállításra, lovasbemutatóra, főzőversenyre, gyerekdivat-bemutatóra, aszfaltrajz- és versíró versenyre lehet jelentkezni az érmihályfalvi XXIV. Nyíló Akác Napokra.

Az érmihályfalvi XXIV. Nyíló Akác Napokon (május 19. és 22.) sem maradnak el azok a programok, melyek lebonyolításához jelentkezőket várnak. A hagyományos időpontban, a fesztivál első napjának reggelén lesz a haszon- és díszállatok kiállítása, míg szombaton a lovasbemutató. Az állattartók, gazdák id.dr.Lunczer János állatorvosnál, főszervezőnél jelentkezhetnek a 0744-767750-es telefonszámon. Tizenkettedik alkalommal tartják meg a nemzetközi szabad-tűzi főzőversenyt a fesztivál zárónapján, vasárnap a Gödör rendezvényház udvarán. A szervezők ezúttal is biztosítják a vizet, tűzifát, egyéb kiegészítő kellékeket, érdeklődni és benevezni Krizsán Csaba főszervezőnél lehet a 0754-200474-es telefonszámon. Természetesen a gyerekek számára tervezett programok sem maradnak el. Ezek sorába illeszkedik a már tavaly is nagy sikert aratott Menő Manó Módi divatbemutató, továbbá a Varázskréta nevet viselős aszfaltrajzverseny, sőt, ekkor tartják meg Költögető címmel meghirdetett versíró pályázat eredményhirdetését is, valamennyit szombaton. További információ kérhető Gábor Éva tanítónőtől, a programok főszervezőjétől a 0745-376194-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!