Bihar hírei

2016.03.07. 11:52

Nagysikerű nőnapi bál Ottományban

Március 5-én fergeteges hangulatú bállal köszöntötték a hölgyeket Ottományban. Az eseménynek a művelődési ház adott otthont, szervezői pedig a helyi RMDSZ szervezet és az önkormányzat voltak.

Március 5-én fergeteges hangulatú bállal köszöntötték a hölgyeket Ottományban. Az eseménynek a művelődési ház adott otthont, szervezői pedig a helyi RMDSZ szervezet és az önkormányzat voltak.

A nézőtéren elhelyezett asztalok mindegyik terítéke gazdára talált, mivel 200 személy volt jelen a bálon. A jegyek mind elkeltek elővételben, áruk magába foglalta az ízletes vacsorát, a szórakoztató vidám műsort és természetesen a zenét a táncmulatsághoz. Elsőként Horváth Béla polgármester és Kiss Edit RMDSZ elnök lépetek színpadra. Köszöntötték elsősorban a hölgyeket, majd köszönetet mondtak mindazoknak, akik segítséget nyújtottak ahhoz, hogy a bál megvalósulhasson. A polgármester humorral fűszerezett beszédében hangsúlyozta, hogy Ottományt soha nem fogják „mostohagyerekként” kezelni, hiszen önkormányzati szinten mindkét község egyformán fontos és értékes. Igyekezni fognak az elkövetkező évben is hasonló értékű beruházásokat megvalósítani a község településein. Gratulált a főszervezőknek és annak a több mint félszáz embernek, akik részt vettek a szervezésben, előkészületekben. Kiemelt köszönetet mondott az ottományi Nefelejcs férfikórusnak – vezetőjük Belényesi Gizella- és az amatőr színjátszó csoportnak – vezetőjük Kiss Edit -, akik fellépésükkel tették szebbé, vidámabbá, emlékezetesebbé a rendezvényt.

A férfikórus tagjai fellépésük után miden jelenlévő hölgynek egy szál virágot nyújtottak át. Ezt a gesztust Kulcsár József szponzorálta. Szintén virággal mondtak köszönetet vezetőjüknek. Az amatőr színjátszók is mindent beleadtak, hogy jó hangulatot teremtsenek és ez maximálisan sikerült nekik. A közönség hosszas tapssal jutalmazta munkájukat. A klasszikus kabaréjelenetek kellőképpen felfűtötték a hangulatot a táncmulatsághoz, melyhez a zenét Koczkás Zsolt és Vetró Imre szolgáltatta. A jó hangulatú közös együttlét a hajnali órákig tartott. Közben lehetett tombolát vásárolni, melyen 14 értékes ajándékcsomagot sorsoltak ki. Mindent egybevetve egy nagyon sikeres bál volt, melyen úgy a hölgyek, mint kísérőik nagyszerűen érezték magukat.

Szőke Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!