Bihar hírei

2016.03.31. 09:59

Koncertek a Nyíló Akácon

<div>Május 19. és 22. között kerül sor a XXIV. Nyíló Akác Napok fesztiválra Érmihályfalván. Már szervezik a programokat.</div> <div>

Május 19. és 22. között kerül sor a XXIV. Nyíló Akác Napok fesztiválra Érmihályfalván. Már szervezik a programokat.

Természetesen már tart a programok szervezése, melyek közül az úgynevezett nagy koncertek tartanak számot mindig a legnagyobb érdeklődésre. Borbély-Simon Csaba főszervezőtől megtudtuk, hogy minden korosztály igényeinek szeretnének megfelelni. Eszerint, a napok sorrendjében haladva, pénteken, május 20-án Gáspár Laci tart 1 órás élő koncertet. Szombaton a gyerekeket a Csiribiri együttes várja, később Dér Heni lép színpadra, majd a Balkan Fanatik együttes élő koncertje következik. Vasárnap - bár ők nem fognak énekelni, vagy ki tudja? - a Szomszédnéni Produkciós Iroda két tagja fogja "levezényelni a szépségversenyt, ami után a román könnyűzenét What s UP fogja képviselni, őt a magyarországi rapper, Deniz követi, majd az 1998 után másodjára a fesztiválra érkező Fenyő Miklós élő show-műsora zárja az idei Nyíló Akác Napokat.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!