Bihar hírei

2015.12.16. 16:19

Ünnepség a gálospetri otthonban

A gálospetri Szentháromság Kollégiumban is megtartották az elmúlt hétfőn a már hagyományosnak mondható karácsonyi ünnepséget.

A gálospetri Szentháromság Kollégiumban is megtartották az elmúlt hétfőn a már hagyományosnak mondható karácsonyi ünnepséget.

Az ünnepségre évente meghívják mindazokat, akik támogatják, segítik az ott élő gyerekek nevelését. Kosza Erzsébet nevelő-otthonvezető 25 gyermek és 5 alkalmazott nevében köszönthette az egykori Fráter kúria ebédlőjében a határ mindkét oldaláról összegyűlteket. A gyerekek adventi-karácsonyváró verses-zenés műsort mutattak be, majd - ahogyan az évente történik - Fellegi Kató, a dévai Szent Ferenc Alapítvány budapesti irodájának képviseletében osztotta ki a névre szólóan csomagolt ajándékokat. A meglepetéshozók sorában ott volt a nyíregyházi Kovács László, a nyírábrányi Nyiri Béla, továbbá szalacsi, érsemjéni, értarcsai és érmihályfalvi pártok, egyesületek, alapítványok képviselői, akik gyümölcsöt, édességet, élelmiszereket, játékokat, ruhaneműt ajándékoztak. A nyírábrányi polgármesterrel diákok is érkeztek, akik az alkalomhoz illő műsort adtak elő, ami után a házigazdák terített asztalhoz várták a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!