Bihar hírei

2015.09.02. 10:51

Jádremetén kirándultak a cserkészek

Az elmúlt héten Jádremete látnivalóival ismerkedtek a szalacsi és az ottományi cserkészek. Minden délelőtt túrázással telt.

Az elmúlt héten Jádremete látnivalóival ismerkedtek a szalacsi és az ottományi cserkészek. Minden délelőtt túrázással telt.

Kolozs megyéből visszakanyarodva, a Bihar megyei Jádremetén (Remeți) kirándultak szalacsi és ottományi (kis)cserkészek. A hétfői érkezés után rögtön háromfogásos ebéd fogadta a gyerekeket, akik egészen szombatig ismerkedhettek a látnivalókkal. A második napon már azt a hegyoldalt mászták meg, amely a tábor udvaráról is tisztán látszott, majd minden nap újabb és újabb túrákon vettek részt a fiatalok, akik között harmadik osztályostól egészen tizedikes diákig voltak résztvevők.

Vetélkedők, sportolás

Az ötnapos kirándulás minden délelőtt túrázással telt, míg a délutánok ügyességi játékokkal, vetélkedőkkel és sporttal folytatódtak. Cornel Bandici nyugdíjas tornatanár mind az öt napon át kedvesen és türelmesen vezette végig a vízi erőműtől a kőfejtőn keresztül egészen a barlangig az érmelléki csoportot. A negyvenfős kis különítmény szombat délre érkezett haza, ahol már szüleik várták őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!