Bihar hírei

2015.06.30. 11:55

Családi nap volt Biharvajdán

Az elmúlt szombaton családi napot tartottak Biharvajdán. A nap sztárvendége Márió volt, aki egy órás koncertet adott.

Az elmúlt szombaton családi napot tartottak Biharvajdán. A nap sztárvendége Márió volt, aki egy órás koncertet adott.

Az elmúlt héten végig a változékony időjárás tartotta bizonytalanságban a vajdai családi nap szervezőit, ám szombatra kedvezően alakult , így meg tudták tartani a tervezett programokat, melyek sora az óvoda és iskola udvarán zajlott. Először a bográcsos-főzőké lett a főszerep, akik a hagyma összevágásán kívül a frappáns névválasztást is megszenvedték. Még a bográcsok a tűzön készültek, addig a fiataloknál is tüzes lett a hangulat, ugyanis vetélkedőkbe fojtották energiájukat: több versenyszámban mérhették össze erejüket, ami nagyon jó hangulatban telt.

Erőpróba

A programok résztvevőit Szabó József, a megyei RMDSZ ügyvezető alelnöke és Kelemen Zoltán polgármester köszöntötte. A gyerekeknek kézműves foglalkozást tartott az óvó néni, ezen a gyerekek előszeretettel részt vettek. A bográcsos-főző versenyen négy csapat vett részt, az első helyet Lali és neje főzte ki magának, őket követte a Major klán, harmadik lett a Nagy csapat, a Győri family különdíjban részesült. A nap folyamán erejüket próbálgathatták a jelenlévők Győri Gabinak és erőfejlesztő felszerelésének köszönhetően. A nap sztárvendége Márió volt, aki egy órás koncertet adott, majd szívesen fényképezkedett és osztott autogramokat.

Sajtós Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!