Bihar hírei

2014.12.22. 10:57

Óvodások karácsony-köszöntése Körtvélyesen

Az új kulturális központ előtti téren, a község karácsonyfájánál mutatták be karácsonyi műsorukat Érkörtvélyes óvodásai az elmúlt pénteken délben.

Az új kulturális központ előtti téren, a község karácsonyfájánál mutatták be karácsonyi műsorukat Érkörtvélyes óvodásai az elmúlt pénteken délben.

A megjelent szülőket, nagyszülőket Nagy István polgármester köszöntötte, eredményesnek nevezve községfejlesztési szempontból a mögöttünk lévő esztendőt, megköszönve ugyanakkor mindenkinek, aki hozzájárult ehhez bármi módon. A karácsonyfa körüli ünnepséget most először tartották meg, a gyerekek pár éneket előadva szerepeltek. Az ajándékokat az önkormányzat, a Dumexim cég, illetve Varga László, a nyíregyházi Kárpát-medencei Magyar Gyermekekért Kulturális Egyesület elnöke (aki korábban már ugyancsak ajándékokkal és kirándulások szervezésével többször segítette a körtvélyesi gyerekeket) adományozta.

Családoknak is ajándékoztak

Nevezett cég nem csak a gyerekeknek, hanem a nehéz sorsú családoknak is adott csomagokat, ezeket a későbbiekben szállították házhoz. A köztéri ünnepség alatt kis esőcsepergés is megindult, ami, ha hidegebb lett volna, hóesésként igazán alkalomhoz illő díszletet biztosított volna. Ám a gyerekek így is igen örültek, sokan már a helyszínen nekiálltak "felleltározni" az ajándékcsomagokat.

Rencz Csaba

Címkék#kortvelyes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!