Biciklivel szexelt – 3 évett kapott a perverz

Biciklivel szeretkezni próbáló férfira nyitottak rá takarítók az Egyesült Államokban, minek végeredményeként 3 év felfüggesztett börtönt kapott a perverz. A takarítók többször is kopogtak a motelszoba ajtaján, de mivel nem kaptak választ, kulcsukat használva benyitottak.

Legnagyobb döbbenetükre a szobában egy 51 éves férfi egy szál pólóban csípőjét előre-hátra mozgatva “kerékpárzott”: biciklijével mímelte a szexet, férfi modellel – bár legalább nem háromkerekűvel (vagyis gyerekbiciklivel), mert akkor esetleg még pedofilia vádja is érhetné.

A két takarító azonnal jelentette az esetet a motel igazgatójának, aki kihívta a rendőrséget.

“Csaknem negyven éve vagyok seriff, azt hittem, már mindenféle perverzióval találkoztam, de ez a biciklis még nekem is új” – mondta a seriff.

A férfi a nyugalom szexuális cselekménnyel történő megzavarása címén került bíróság elé. Hiába hozakodott elő azzal, hogy kerékpárja nem a párja, csupán túl sokat ivott, és az okozhatta a félreértést, a bíró 3 év börtönre ítélte, igaz, a letöltést felfüggesztette. Emellett beíratta a férfi nevét a szexuális gonosztevők névjegyzékébe, ugyancsak 3 évre.

A férfi amúgy nőtlen – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.