Biblia–nap Nagykárolyban

Biblia–nap Nagykárolyban
Nagykároly – November 24–én, szombaton a nagykárolyi Szent László Közösségi Házban főesperességi Biblia Napra kerül sor. Azok az érdeklődők, akik a eljönnek az ilyen jellegű rendezvényekre, tudják azt, hogy a találkozáson túl lelkiekben feltöltekeznek, s a csoportos beszélgetések által lehetőségük adódik tapasztalatcserére is.

A nagykárolyi rendezvény mottója: „Így (is) szól hozzánk az Úr”, a szervezők délelőtt 10 órától várják az érdeklődőket. A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye az eltelt két egyházi évet a Bibilia évének szentelte, ennek kapcsán 10.30–tól „Mivel ajándékozott meg a Biblia Éve?” címmel hallhatnak előadást. A tervezett program szerint kiscsoportos beszélgetésre is sor kerül: „Hogyan épült életünkbe a Biblia–olvasás?” témával, Árpád–házi Szent Erzsébetről is hallhatnak, majd 13.15–től a nagykárolyi piarista nővérek és a pártfogásukban lévő gyermekek műsora következik — tudtuk meg Gáspár Annamária sajtószóvívőtől.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter