ERDON Helyi hírek

2010.03.16. 14:21

Vissza nem térítendő támogatások

<p>Nagyvárad - A Nagyváradi Önkormányzat arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy pályázni lehet olyan vissza nem térítendő támogatásokra, melyeket a helyi költségvetésből finanszíroznak, a rendelkezésre álló pénzkeret függvényében.</p>

A szabályzat értelmében nem profithajhász fizikai vagy jogi személyek jelentkezhetnek, ifjúsági, környezetvédelmi, kulturális, egyházi, sport, tanügyi vagy eurorégiós programokkal. A kérvényező dokumentumokat román nyelven kell elkészíteni és egyetlen (eredeti) példányban, elektronikus formában kell letenni a városháza 23. számú irodájában. Benyújtási határidő: 2010. március 31. A pályázónak ugyanakkor bizonyítania kell, hogy képes társfinanszírozni a projektjét, ennek összértékének minimum tíz százalékával. A tendereket egy versenyügyi szakbizottság bírálja el, melynek tagjait a Helyi Tanács nevezi ki. Bővebb információk az első emeleti 115. számú irodában kaphatók, kapcsolattartó személy: Gherdan Daciana, telefon: 0259-408.886.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!