Beyonce és Jay-Z összeházasodtak

A 26 éves amerikai énekesnő és színésznő Beyonce hozzáment 38 éves rapper barátjához Jay-Z hez -adta hírül a People magazin internetes kiadása szombaton.

A magazin a sztárok egy barátjától úgy tudja, hogy a pár Jay-Z New York-i otthonában mondta ki a “boldogító igent” pénteken késő este.

“Jay azt akarta, hogy ez egy privát esemény legyen” – nyilatkozta a barát, aki elmesélte azt is, hogy az ünnepség helyszínéül szolgáló lakást több mint 50 ezer Thaiföldről származó orchidea díszítette.

A szűk körű ceremónián részt vettek Beyonce egykori társai a Destiny’s Child-ból: Kelly Rowland és Michelle Williams és a pár közeli barátjának számító Gwyneth Paltrow is.

A készülődő esküvőről a hét közepén számolt be először a People.com, amikor megtudták, hogy a sztárpár házassági engedélyt kért a New York-i hatóságoktól.

Beyonce az 1997-ben alakult Destiny’S Child nevű zenekarral vált híressé. 2003-ban szóló karrierbe kezdett. Közben több filmben is játszott, a Dreamgirls-ben nyújtott alakításáért 2007-ben Aranyglóbuszra is jelölték.

A Shawn Carter néven született rap-zenész Jay-Z 1996 óta 35 millió lemezt adott el. A New York times csütörtökön arról számolt be, hogy minden idők legnagyobb összegű, 150 millió dolláros (24,4 milliárd forintos) lemezszerződését készül aláírni a Live Nation koncertügynökséggel. Bár a hírt egyelőre nem erősítették meg, Madonna és a U2 után ő lehet a harmadik sztár, akinek minden hozzá illetve a zenéjéhez kapcsolódó jogot a koncertügynökség intézne.