ERDON Helyi sport hírek

2009.01.09. 16:48

Külföldiek ellen készülnek majd a szatmári kosarasok

<p>Több felkészülési mérkőzést tervez a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda–csapatának edzője Dan Fleşeriu, illetve menedzsere, Éles Péter. Egyelőre folynak a tárgyalások a lehetséges ellenfél együttesek vezetőivel, Éles szerint jövő hét elején tisztázódnak az időpontok is, hogy mikor és hol rendezik majd az edzőmeccset.</p>

„Szolnokiakkal, a Budapesti SÉ–vel, a Vasas–Csata vezetőivel tárgyaltunk, illetve lehetséges még egy barátságos meccs az Aradi ICIM ellen” – mondta a menedzser.

Mint arról beszámoltunk, a VSK játékoskerete nem fog változni: ugyanazok a kosorasok állnak majd Fleşeriu rendelkezésre, akikl az őszi idényben kiharcolták a táblázatban a 8. helyet.

A téli vakációban egyébként a BC Alexandria kezdte meg a játékosvásárlást: az amerikai Lisa Bue, az Aradi ICIM szerb játékosa Dragana Zoric illetve a Kolozsvári U kosarasa, Bianca Vescan érkezik majd a teleormani együtteshez, ahonnan két amerikai játékos (Tiffany Porter, Amy Denson Rae) távozott az őszi idény végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!