Beolvadt az iWiW az Origoba

A Magyar Telekomon belüli konszolidációs folyamatok eredményeként az IWIW Kft. 2008. június 30-án beolvadt az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.-be. A cégjogi módosítás a hivatalos közlés szerint a felhasználókat semmilyen tekintetben nem érinti.

Szabó Márton, az iWiW Kft. ügyvezető igazgatója a beolvadást követően az Origo Zrt. külsős, stratégiai tanácsadójaként tevékenykedik tovább, új üzleti területek felkutatásában, termékfejlesztési koncepciók kialakításában, illetve az iWiW platformstratégiájának kidolgozásában és bevezetésében vesz részt. Várady Zsolt, a magyar közösségi oldal alapítója, ugyancsak külsős tanácsadóként folytatja munkáját, közösségi és egyéb web 2.0-s alkalmazások indításában vállal szerepet.

Az Origo Zrt. az iWiW Kft. teljes körű jogutódjaként működik majd, így természetesen annak minden kötelezettségvállalása érvényben marad. A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja, kiemelkedően legnagyobb látogatottságú közösségi oldala lett. Három és fél milliónál több regisztrált felhasználó életének lett szerves része, sokak számára az iWiW az első szolgáltatás, amelyen keresztül rendszeres kapcsolatba kerülnek az internettel.