Bemutatkoztak a helyi elnökök

Bemutatkoztak a helyi elnökök
Nagyvárad – Csütörtök délben sajtótájékoztatót tartottak az RMDSZ Sas-palotabeli székházában, melynek egyik témája azok a tisztújítások voltak, melyekre a váradi RMDSZ helyi szervezeteinél (régebbi nevükön körzeteknél) került sor az elmúlt hetekben.

Biró Rozália alpolgármester arra hívta fel a figyelmet: „sokszínű, nyitott, barátságos és közvetlen, de ugyanakkor egymástól különböző tevékenységeket is kifejtő” helyi szervezetekről van szó. Szerinte az RMDSZ demokratikus voltát bizonyítja többek közt az is, hogy egyetlen váradi politikai alakulat sem tud felmutat ennyi helyi szervezetet, melyeknek vezetői valóságos jelenlétre törekednek a lakosság körében.

A méltó szavak után az elnök sorra bemutatták az általuk vezetett helyi RMDSZ-t. Így tett Fodré Gabriella (Várad-Szőlős), Harkai Zoltán (Várad-Ősi), Cservák Miklós (Várad-Velence), Kalmár Erzsébet (Csillagváros), Kecse Gabriella (Várad-Olaszi), Constantinescu Edit (Várad-Rogériusz), Féth Irénke (Biharpüspöki), Sauer András (Várad-Újváros), Bimbó Szuhai Tibor (Észak-Rogériusz) és Tiponuţ Tibor (Dél-Rogériusz). A részletekre visszatérünk.

Címkék: ,