Bemutatkozott a megyemenedzser

Bemutatkozott a megyemenedzser
A Bihar Megyei Tanács keddi ülésén mutatkozott be a testületnek a tanács menedzsere, Anca Dodescu a Nagyváradi Állami Egyetem Közgazdaságtudományi karának volt dékánja, aki versenyvizsga alapján nyerte el ezt a tisztséget.

A tanácsülés után a megyemenedzser lapunk kérdésére válaszolva elmondta, hogy az ő hatáskörébe tartozik a regionális fejlesztési és külső finanszírozású projektek igazgatósága valamint Bihar megye turisztikai promoválásának országos központja. Az ő feladata továbbá a megyei tanács és az alárendelt intézmények feladatköreit leosztani, a napi tevékenységek jobbítására javaslatokat tenni, a megye fejlesztését célzó akcióterveket kidolgozni és hozzájárulni azok gyakorlatba ültetéséhez, megfigyelni és kiértékelni a különböző programok, stratégiák megvalósítását, valamint optimizálni az intézmények szerkezeti felépítését.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter