ERDON Helyi sport hírek

2008.06.08. 18:59

Levonultak a pályáról

<p>Szatmár megye – Feszült hangulatban zajlott a labdarúgó V. Liga B csoportjának rangadója, az Erkávási Olimpia – Tasnádi Telejuniors összecsapás.</p>

Az utolsó előtti forduló előtt a két csapatot két pont választotta el a táblázatban. Az éllovas tasnádiak azonban a 26. percben már gólt kaptak (Stelian Cîmpan rúgta az érkávásiak gólját), ezután pedig az indulatok is elszabadultak a vendégegyüttes kispadján. A bíró Cosmin Iuhas idő közben sportszerűtlen viselkedés miatt több személyt is el kellett küldjön a tasnádi kispadról, köztük Asztalos László edzőt is. A 91. percben Iuhas vitatható ítélete után (11–est fújt a hazaiak javára) a tasnádiak levonultak a pályáról, ezért valószínűleg zöld asztalnál is elveszítik a mérkőzést. Iuhas bíráskodása egyébként középszerű volt (sok volt a vitatható ítélet). Az érkávásiak a szerdai záróforduló előtt átvették a B csoport vezetését, és ha megőrzik pozíciójukat a bajnokság végéig, akkor feljutnak a IV. Ligába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!