Befutó kerestetik Ibrányban

A megújult ibrányi Ibrányi László Művelődési Ház és Könyvtár számtalan színes programmal várja az érdeklődő nagyközönséget. Jelentkezési lap [.pdf – 171KB]

A közelmúltban nagy sikert aratott a kistérség nyugdíjasainak igencsak színvonalas Ki mit tud?-ja. A művészeti kavalkád ugyancsak sok érdeklődőt vonzott már eddig is. A kiállítás anyaga az ibrányi Árpád Fejedelem és Művészeti Iskola diákjainak kreativitását dícséri, akik valamennyien Zsadányi Zsolt művésztanár tanítványai. A válogatás március végéig tekinthető meg a művelődési ház galériájában – tudtuk meg ifj. Trencsényi Imre igazgatótól.

A nőket köszöntik

Immár negyedik alkalommal „intézményesen ” is, kedves műsor keretében köszöntjük a nőket a Nemzetközi Nőnap apropóján. Az idei esemény március 11-én, szombaton délután három órától kezdődik a művelődési házban. Az Ibrányi Nyugdíjas Egyesület tagjai, a helyi református énekkar és a RIKE műsorán kívül Aradszki Lászlónak is tapsolhatnak női vendégeink. A műsor megtekintése természetesen ingyenes lesz – mondta ifj. Trencsényi Imre.

Befutó 2006

Április végén egy újdonsággal szolgálunk a közönségnek: egészen pontosan április 29-én, szombaton 18 órától lesz a „Befutó 2006” elnevezésű produkció, amelyre amatőr énekesek és szólisták jelentkezését várjuk. A jelentkezési határidő április 3. A tehetségkutatás szellemében fogant és meghirdetett versenyre 12 évtől 40 éves korig várjuk a szereplőket. A jelentkezők egy lassú és egy gyors vagy közepes tempójú dallal nevezhetnek. Ezek közül egy musical betétdal is lehet. A szervezők április 7-én 17 órától előválogatót tartanak, melyen a zsűri dönti el, hogy kik kerülhetnek az április 29-ei döntőbe. A döntőn élő zenekar, nevezetesen a Polip Band kíséri az énekeseket. Olyan előadók is jelentkezhetnek, akik saját magukat kísérik valamilyen hangszeren. A zsűri elnöke Gerendás Péter előadóművész lesz.

Jelentkezési lapok

Jelentkezési lapokat az Ibrányi László Művelődési Központból, illetve a Polip hangszerboltokból kérhetnek az érdeklődők.

– Lefler György –