Magyarország

2007.10.25. 12:12

Két és fél milliós nyomravezetői díj Pandáért

<p>Emőd, Miskolc - A szeptemberben szülei lakásáról eltűnt kétesztendős emődi kislány megtalálása érdekében&#160;kettő és fél millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki dr. Kökényesi Antal&#160; vezérőrnagy, a B.-A.-Z. Rendőrfőkapitányság vezetője.</p>

Mint arról többször részletesen beszámoltunk, a Panda becenévre hallgató emődi kislány a Maci névre hallgató kiskutyájával együtt tűnt el szülei emődi lakásáról.

Rendőrség, polgárőrök, speciális mentők, hosszú időn át keresték őketde nem találták meg a gyermeket, végül 10 nap múlva kutya ismét hazazatért, a kislány azonban a mai napig nincs meg, Több féle feltevés volt az eset kapcsán, arra közvetlen adat nem merült fel, hogy a gyerek bűncselekmény áldozatává vált volna.

A közelmúltban a Pesten ugyancsak eltűnt Dominik megtalálása és az emődi Panda kislány megtalálása érdekében külön nyomozócsoportot hozott létre dr. Bencze József országos főkapitány és 5 millió forint nyomravezetői díjat is elkülönítettek.

Dominikot azóta megtalálták, kiderült, hogy bűncselekmény áldozata lett és immár csak Panda ügye megoldatlan.

Ennek érdekében cselekedett most a B.-A.-Z. megyei rendőrkapitány. A bejelentéseket bizalmasan kezelik, a 107-es és a 112-es ingyenes számok is hívhatók. A nyomravezetői díjra csak az számíthat, aki Panda megtalálását közvetlen elősegítő információval szolgál.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!