Batizi András énekvetélkedő

Batizi András énekvetélkedő
Szatmár megye – Az idén is megrendezik a Batizi András ének–vetélkedőt, tudtuk meg a Szatmári Egyházmegye zenei előadójától, Genda Árpád Szabolcstól.

Az idén is megrendezik a Batizi András ének–vetélkedőt, tudtuk meg a Szatmári Egyházmegye zenei előadójától, Genda Árpád Szabolcstól. A tavalyi verseny Batizon volt megrendezve és amint szervezők az akkori kiértékelésnél kihangsúlyozták a mérce magas volt. Akkor az volt a zsűri tapasztalata, hogy a versenyzők többsége nagyon szépen fel volt készülve a megmérettetésre, az előadásokon meglátszott a lekipásztorok és a kántorok munkája, valamint a versenyzők szorgalma is. Ezt a szinvonalat az idei verseny alkalmával is tartani akarják a zsűri tagjai. Ugyanúgy mint az első alkalommal, az idén is egy CD–re énekelt hanganyag áll majd a jeletkezők rendelkezésére. A rögzített énekek segítségével felkészülhetnek és gyakorolhatnak majd az érdeklődők. Az elkészült CD–ék felöl február végén már éreklődhetnek a lelkipásztori hivatalokban. Ami eltér a tavalyi versenytől, az az, hogy a versenyzők két kategóriában — azaz korosztály szerint — mérik össze tudásukat. Az egyházmegyei versenyre a tervek szerint július derekán kerül majd sor.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .