Barátság Kupa volt Biharon

Barátság Kupa volt Biharon
Negyedik alkalommal került megrendezésre a a múlt héten a Barátság Kupa elnevezésű sportseregszemle a bihari Gáspár András Általános Iskola szervezésében.

Mint az előző években, az idén is speciális iskolák vendégeskedtek Biharon a negyedik alkalommal megrendezett Barátság Kupa elnevezésű veresengésen: ezúttal a váradi 1-es számú Speciális iskola, a mezőtelegdi Speciálos Iskola, a nagyváradi Orizont Speciális Iskola, illetve a Hegyközszentmiklósi Általános Iskola tanulói színesítették a mezőnyt. A fiúk örök versenyszáma, a labdarúgás mellett atlétikai próbák is voltak, rövid és hosszútávfutás, valamint távolugrás, úgy lányok, mint fiúk részére.

„Szerencsére az időjárás is kedvezett, így együtt lehetett eltölteni egy jól sikerült napot, nemes versengéssel, de ugyanakkor egymásra való odafigyeléssel, megértve, hogy bár különbözőek vagyunk, más iskolába járunk, esetleg más nyelvet beszélünk, mégis jól tudunk együtt játszani” – hangzott el a versengés után

Eredmények

A bihari tornán született eredmények, labdarúgás: 1. Mezőtelegd, 2. Bihar, 3. Nagyváradi Orizont Iskola. Atlétika (50 m, 800 m, távolugrás), lányok: 1. Kovács Katalin (Bihar), 2. Barczag Beatrix (Bihar), 3. Cristina Uţula (Mezőtelegd); fiúk: 1. Szabó László (Mezőtelegd), 2. Lakatos Zoltán (Bihar).

Címkék: ,