Bár a szóbelije sikerült, mégsem folytatta az érettségi vizsgát egy sepsiszentgyörgyi lány

Sepsziszentgyörgy – Berde József Kereskedelmi Iskolaközpont diákja átment a szóbeli vizsgákon, de a hétvégén rosszul lett, és vasárnap vakbélműtéten esett át egy brassói kórházban.

A szülők úgy gondolták, az orvosi beavatkozás nem gátolja meg lányukat abban, hogy hétfőn megjelenjen a vizsgaközpontban és folytassa az érettségit az írásbelikkel, de az operáció helye begyulladt, az orvosok úgy döntöttek további felügyelet alatt tartják a fiatal lányt.

Farkas Csaba, a háromszéki érettségiztető bizottság titkára elmondta: az előírások szerint a beteg diák, az országos érettségiztető bizottság jóváhagyásával a kórházban is letehette volna a hátralévő írásbeli vizsgákat, de nem élt ezzel a jogával. Így nem marad más hátra, mint hogy ősszel, a pót-érettségin fejezze be a vizsgákat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .