Báloztak a vállalkozók

Báloztak a vállalkozók
Nagyvárad – Nyolcadik alkalommal szervezte meg a Bihar megyei Vállalkozók Szövetsége a minden évben nagy sikernek örvendő Vállalkozók Bálját.

Az eseményre ebben az évben a már megszokott President étterem helyett egy másik, legalább ugyanakkora pompával feldíszített helyen, a FélixfürdőiInternational Szálloda éttermében került sor. A vendégeket ezúttal is nagy becsben tartották a szervezők, a felszolgálók minden érkezőt pezsgővel fogadtak a bejáratnál. A belépőket emellett egy új, Nagyváradra tervezett Vállalkozási Központ tervrajza fogadta, amelyet mindenki megtekinthetett. A kellemes hangulatról érkezéskor a Varadinum vonósnégyes gondoskodott, hogy később aztán az alaphangulatot Florin Ardelean és Crina Abrudan bemondók teremtsék meg.

Ünnepi beszéd

Természetesen nem maradt el a házigazda szerepét betöltő Ioan Lucian, a Vállalkozók Szövetsége elnökének üdvözlete, majd jó ételek, italok mellett az est további hangulatáról a Talisman együttes gondoskodott. Ioan Lucian kiemelte: ez az első alkalom, hogy a bálon a helyi önkormányzat képviselői, a Megyei Tanács, a Polgármesteri Hivatal és a Prefektúra tagjai is részt vesznek, illetve ezúttal külföldi meghívottakat, elsősorban olasz befektetőket láttak vendégül a jeles eseményen. Szintén kiemelt helyet foglalt el az est során Sergiu Nicolaescu színész, rendező és forgatókönyvíró, aki Bukarestből érkezett a bálra. A házigazda örömmel nyilatkozta: szép hagyományt szeretnének teremteni neves romániai személyiségek meghívásából.

Nagy Anikó