Báloztak a játékvezetők – Bók a szeretőknek is

Remek hangulatban báloztak
Remek hangulatban báloztak - © Fotó: Vajda János
Miskolc – Remek hangulatban báloztak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó-játékvezetők: a Miskolci Egyetemen a múlt héten szombat-vasárnap tartották az MLSZ megyei igazgatósága játékvezetői bizottságának hagyományos évzáró-évnyitó bálját, amelyen díjazták a tavalyi év legjobbjait.

A Miskolci Egyetem éttermébe vagy kétszázan verődtek össze, hogy a díjazottak előbb bezsebeljék a nekik járó díszes serlegeket, utána zenés-táncos rendezvényen emlékezzenek a tavalyi szezon legjobb pillanataira.

Elnöki nagyjelenet

A plénum előtt dr. Varga Zsolt, az MLSZ megyei igazgatósága játékvezetői bizottságának elnöke mondott az alkalomhoz illő beszédet. Kis mosollyal hangsúlyozta, hogy igyekszik megfelelni a vele szemben támasztott követelményeknek, hiszen úgy gondolja, elegánsan felöltözött, aztán rövid lesz. Kiemelte: testülete nevében mond köszönetet azoknak, akik nélkül egy sípmester soha nem állhatja meg a helyét a zöld gyepen.


Balról: Nagy Gábor (az Év asszisztense), Balla Levente (az Év utánpótlás asszisztense), Majoros Tamás (az Év utánpótlás játékvezetője) és Séra János (az Év játékvezetője)

– Elismerésemet fejezem ki a családtagoknak, a feleségeknek, a férjeknek, a gyerekeknek, a testvéreknek, az anyósoknak, az apósoknak, a barátoknak, a barátnőknek, a rokonoknak, a szomszédoknak, szóval mindenkinek – közölte az elnök, aki rövid, hatásvadász szünetet tartott majd hozzátette: – És persze hálás vagyok a titkos szeretőknek is!

Felcsattant a taps: a poén jól sült el és megadta a mulatság alaphangját.

ÉM-KT