Veszélyes munkálatok

Akt.:
Fotó: Alexandru Niţescu
Fotó: Alexandru Niţescu
Vízügyi munkálatok nehezítik a forgalmat a váradi Moscovei/Szilágyi Dezső utcában: azzal a korszerű módszerrel újítják fel a csöveket, mely nem igényli, hogy az aszfaltburkolatot feltörjék.

Az autosóknak kerülgetni kell a szűk utcában a csatornafedőket, a gyalogosoknak pedig fokozottan kell figyelniük a gödrökre. Egy váradi nő kedden a járdán sérült meg, miután rálépett az ott ásott gödröt lefedő egyik rögzítetlen deszkára. A palló elmozdult, ő pedig jobb lábával belecsúszott a gödörbe és így sérült meg a térde. Alig több mint kétéves gyerekével haladt el ott, de a kicsinek szerencsére nem történt baja.

A történtek után a csatornázási munkálatokat végző cég helyrehozta a palló állapotát, biztonságosabbá téve azt, de a veszélyre figyelmeztető táblákat továbbra sem helyeztek ki, arra hivatkozva, hogy keskeny a járda, nem férnek el a jelzőtáblák.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .