Balesettel kezdődött kampány

Balesettel kezdődött kampány
Nagyvárad – Németh Zsolt, a Fidesz országgyűlési frakciója külügyi kabinetjének vezetője azért nem jelent meg Pósalakán Tőkés László kampányrendezvényén mert autójával balesetezett a Borsi úton.

A gyorsmentőszolgálattól szerzett információink szerint a könnyebb sérülésekkel járó közúti baleset pénteken délután 19 óra után történt. A nagyváradi cukorgyár egyik dolgozója, P.S.D Opel személygépkocsijával a Dacia sugárút végénél lévő benzinkútnál hajtott a Borsi útra, mikor összeütközött a borsi határ felől a belvárosba tartó, magyar rendszámú személygépkocsival. Szerencsére a balesetben résztvevők csak könnyebben sérültek, P.S.D.-t és a magyar rendszámú Ford személygépkocsi vezetőjét, a 41 éves R.Z.-t kivizsgálás céljából a Megyei Kórházba szállították.

R.Z., Németh Zsolt személyi titkára fejsérülést szenvedett az ütközéskor, sérüléseit a sebészeten látták el. Többszöri megkeresésünk után végül a magyarországi politikust meghívó Tőkés László kampánystáb vezetője, Szilágyi Zsolt elmondta, hogy a baleset az Opel vezetőjének hibájából történt, aki a rendőrségnek el is ismerte vétkét. A felek nem álltak elő követelésekkel, így a rendőrség az ügyet lezártnak tekinti. A további Tőkés kampányrendezvényeken Németh Zsolt már részt tudott venni.

Nagy Anikó

Pap István