Balaton Sound – idén is erős nevekkel

Balaton Sound – idén is erős nevekkel
Érkeznek az első nevek a Balaton Sound fellépői közül, és a listából már most látszik, hogy Európa legmenőbb vízparti fesztiválja jövőre is a maximumot nyújtja.

A zamárdi fesztiválbeach 2019. július 3-7. között jelentkezik, és aki kedvezményes bérletet akar venni, készüljön, mert december 10-13. között tart majd az early bird akció.

És akkor lássuk, kik sorakoznak az első bejelentés listáján! A Balaton-partra érkezik a titokzatos, mályvacukormaszkos lemezlovas és producer, Marshmello, aki a 2018-as MTV EMA-gálán nemrégiben elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat. Jön a DJ Mag toplistájának élvonalából évek óta kirobbanthatatlan Armin van Buuren és a William Sami Étienne Grigahcine név helyett DJ Snake-ként méltán híres párizsi dj. Igent mondott a szervezők felkérésére a világ legnagyobb mainstream hip-hop sztárjainak egyike, Future, a berlini elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb figurája, Paul Kalkbrenner, s közkívánatra visszatér az ausztrál house dj-producer, Timmy Trumpet is. A Soundra tart jövőre a DJ Mag listáján az elmúlt évben 4 pozíciót ugró és immár világ 7. Legjobb dj-je, Don Diablo, az ausztrál ikertestvérek, Mim és Liv Nervo, a Balaton Sound egyik nagy „szerelmese”, Hernan Cattaneo, az ausztrál ifjú titán, Will Sparks, az amszterdami dj duó, Sunnery James & Ryan Marciano.