Balaton Sound 2019: sztáreső!

Balaton Sound 2019: sztáreső!
Megérkezett a Balaton Sound 2019 első névsora!

A július 3. és július 7. közötti rendezvényen tehát már biztos ott lesz többek között Armin van Buuren, Future, Marshmello, Dj Snake, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, a Nervo, Don Diablo, Hernan Cattaneo, Will Sparks, Sunnery James & Ryan Marciano és Killy is!

A Balaton-partra érkezik a titokzatos, mályvacukor-maszkos lemezlovas és producer Marshmello, aki nemrég, a 2018-as MTV EMA gálán elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat. Jön a DJ Mag toplistájának élvonalából évek óta kirobbanthatatlan Armin van Buuren vagy a William Sami Étienne Grigahcine név helyett DJ Snake-ként méltán híres párizsi DJ. Igent mondott a szervezők felkérésére a világ legnagyobb mainstream hip-hop sztárjainak egyike, Future, a berlini elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb emelkedett figurája, Paul Kalkbrenner és közkívánatra visszatér az ausztrál house DJ-producer Timmy Trumpet is. A Soundra tart jövőre a DJ Mag listáján az elmúlt évben 4 pozíciót ugró és immár világ 7. Legjobb DJ-je, Don Diablo, az ausztrál ikertestvérek, Mim és Liv Nervo, a Balaton Sound egyik nagy “szerelmese”, Hernan Cattaneo, az ausztrál ifjú titán, Will Sparks, az amsterdami DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano valamint a kanadai rapper/hip-hopper, Killy.

A Balaton Sound 2019-re egyébként december 10-én, 12 órakor pedig indul az early bird akció, amikor 72 órán át lehet majd kedvezményes áron kapni a belépőket: a 3napos béleteket 43900 Ft-ért, a 4napos bérleteket 48900 Ft-ért az 5napos bérleteket pedig 57900 Ft-ért.

Címkék: ,