Azonosították azt a férfit, aki a pénteki tüntetés közben ellopta a megvert csendőrnő pisztolyát

A férfit az Ilfov megyei rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés nyomán azonosították
A férfit az Ilfov megyei rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés nyomán azonosították
Azonosították és bekísérték kihallgatásra azt a férfit, aki a pénteki, bukaresti tüntetés közben ellopta a megvert csendőrnő pisztolyát – tájékoztatott a fővárosi rendőrség.

A férfit – akinek a képét közzétették a médiában, és a lakosság segítségét kérték az elfogásához – az Ilfov megyei rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés nyomán azonosították, majd bekísérték kihallgatásra.

A 32 éves férfi ellen a fegyver és lőszer tartására vonatkozó rendszabályok megszegése, valamint közrendháborítás miatt vizsgálódnak. Az ellopott pisztolyt még keresik, és folytatják a nyomozást a csendőrnőt brutálisan bántalmazó csoport többi tagjának azonosítása érdekében – derül ki a rendőrség tájékoztatásából.

Hazamehetnek

Kiengedik kedden a kórházból a pénteki, bukaresti kormányellenes tüntetésen megvert csendőrnőt, illetve egy másik megsérült kollégáját – nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek a fővárosi Floreasca kórház sajtószóvivője. “Mindketten hazamehetnek ma. Megvizsgálták őket és jól vannak” – mondta az orvos.

www.agerpres.ro