Az új Lexus modellek luxus körülmények között

Akt.:
Az új Lexus modellek luxus körülmények között
Megnyílt Kelet-Magyarország legmodernebbnek számító Lexus szalonja Debrecenben.

A Road Service Kft. 1993. óta működik Toyota márkakereskedésként és szervizként Karcagon, Debrecenben 2005 óta szolgálja ki meglévő és leendő ügyfeleit, míg 2013-ban egy Lexus Márkaszervizzel bővült a szolgáltatás.

Modern kivitelezések

– Körülbelül két éve kezdtünk el egyeztetni az importőrrel és a tervező csoporttal egy új szalon kivitelezésével kapcsolatban, melyben lehetőségünk nyílik bemutatni a Toyota család prémium márkáját: a Lexus-t. Ez a márka egy fiatal, bár annál nagyobb múlttal rendelkező prémium minőségnek számít, hiszen idén ünnepli 30. születésnapját. A meglévő szalont bővítettük mintegy 240 négyzetméterrel a földszinten, ezenkívül közel 200 négyzetméteres emeleti résszel, ahol még idén tavasszal kialakítunk egy nagyobb tárgyalót, valamint több irodát is. A bemutatóterem négy autó ismertetésére alkalmas. Ezentúl egy tágas ügyfélváróval, három irodával, egy átadó helységgel és konfigurációs irodával rendelkezünk, ahol az érdeklődők összeállíthatják digitálisan a saját autójukat, illetve kiválaszthatják a különböző anyagmintákból a külső és belső színeket. A beruházás a XXI. századnak megfelelően került kivitelezésre, maga az épület és a belsőépítészet is ezt sugallja – mondta Illés Tóth Anita, a Lexus márka menedzsere.

Új modell

Idén tavasszal érkezik a Lexus legújabb városi crossovere az UX és az RC. Ezen modellek megjelenésével a paletta 11 autóra bővül, így a városi SUV-tól a sport autón át a zászlóshajó sedan modellig széles körben tudja kiszolgálni ügyfeleit a debreceni szalon.

– Számunkra a vezetési élmény, a technológia folyamatos fejlesztése és a biztonság a legfontosabb. A hibrid modellek hihetetlen takarékosak: csekély emisszióval, élénk teljesítménnyel működnek. Ezt nevezzük kompromisszumok nélküli vezetési élménynek. A Lexus világelső hibrid technológiájának köszönhetően a legmegbízhatóbb prémium márka. Mindemellett a legmodernebb technológia egy kifogástalan luxussal társul, mely jellemzi minden modellünket – tette hozzá Anita.

Fontos a vendégszeretet

Ha a Lexus márka iránt érdeklődők ellátogatnak a szalonba, úgy érezhetik magukat, mintha valakinek az otthonába léptek volna be. Mindenki, aki betér a bemutatóterembe, várhatóan a legszínvonalasabb kiszolgálásban részesül. A cégnél alkalmazott szemlélet a japán omotenashiból ered, mely szó a vendégszeretetet jelenti, ez fontos az ott dolgozók számára is, éppen ezért ennek szellemében végzik a mindennapi munkájukat.

Illés-Tóth Kálmán és Gánya Rudolf tulajdonosok büszkék és hálásak mind a Road Service Kft. csapatának, mind ügyfeleinek. Nélkülük nem sikerült volna létrehozni mindezt.

www.lexusdebrecen.hu
4032, Debrecen – Böszörményi út kivezető szakasza

5300, Karcag – Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek: 08-17
Szombat: 08-12
Vasárnap: Zárva

– PR cikk –

 

Címkék: ,