Az RMDSZ nem szabott meg határidőt

Marosvásárhely – Az RMDSZ és Tőkés László közötti újabb találkozó időpontjaként az RMDSZ a jövő hét második felét fogja javasolni, jelentette ki Markó Béla Marosvásárhelyen.

Kinyilvánította, az RMDSZ nem szabott meg határidőt, ami a belső koalícióra tett javaslatát illeti de „nem látjuk, hogy miért kéne olyan sokat várni, lehet, hogy kapós a mennyasszony, sokat kell kérlelgetni, de most nem vagyunk ebben a helyzetben. Az RMDSZ nem egy sóhajtozó, óhajtozó kérő aki most várja, hogy a mennyasszony megtárgyalja a szüleivel, a barátnőjével és elfogadja vagy nem fogadja el a kérést. Mi nagyon tisztességesen ezt felajánljuk, nem az RMDSZ hanem a magyarság érdekében és azt hisszük, hogy nem kell ezen heteken át gondolkodni. Nyilvánvaló nem azt akarjuk, hogy órák alatt döntsék el a kollegák, hogy mit tesznek. Nincs határidő, de eredetileg is úgy volt szó, hogy július második felében le kellene ülni és úgy gondolom nem ártana ha jövő hét második felében sor kerülne egy újabb találkozóra. Mi ezt fogjuk javasolni”- tette hozzá az RMDSZ elnöke.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .