ERDON Helyi hírek

2010.08.27. 13:10

Egyetlen személy érdeklődött

<p>Nagyvárad - Érdeklődés híján elmaradt a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal által tegnapra tervezett nyílt nap, tudtuk meg Bianca Irimie programfelelőstől.</p>

Egyetlen személy jelentkezett csak be, úgyhogy nem tartották meg a rendezvényt. Első alkalommal történik ez, eddig minden hónapban volt érdeklődés, júliusban például hatvanan jöttek el meglátogatni a polgármesteri hivatalt. Főleg diákokat, egyetemistákat érdekel az intézmény. Először a nagyterembe kalauzolják őket, ahol bemutatják nekik az épületet, illetve a polgármesterihivatal apparátusát, majd meglátogatják a polgármester és az alpolgármesterek irodáit. Rendszerint az anyakönyvi hivatal kerül sorra, de olyan is volt, hogy a rendezvényt egybekötötték a közösségi rendőrség bemutatásával is. A minden hónap utolsó péntekén szervezett nyílt napot Ilie Bolojan polgármester vezette be, s tavaly óta minden alkalommal megtartották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!