Gyász

2021.09.08. 09:24

Gyászhírek, 2021. szeptember 8.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér és nagybácsi, SCHMIDT ISTVÁN JÁNOS életének 78-ik évében elhunyt. Temetése ma, 2021. szeptember 8-án, szerdán 14 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle testvére, Tóni, unokahúga, Helga és annak családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a sógortól és nagybácsitól, SCHMIDT ISTVÁN JÁNOSTÓL (élt 77 évet). Temetése ma, 2021. szeptember 8-án, szerdán 14 órakor lesz a biharpüspöki temető kápolnájából. Pihenése legyen csendes, nyugodjon békében. Sógornője, Ida, unokahúga, Evelin és annak családja, unokahúga, Edina és annak családja.

*

Ha rám gondoltok, mosolyogjatok! Ezúton tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, BELEZNAI IBOLYA-MARGIT temetése ma, szeptember 8-án, 13 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Szerető férje, Tibor, lánya, Tünde és családja, fia, Zsolt és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, VARGA IMRE életének 80. évében örökre eltávozott tőlünk. Végső búcsúztatása 2021. szeptember 10-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolja felesége, Erzsébet, fiai, Imre és László, menye, Krisztina, unokái: Lidia és Benjámin.

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában