Az opál meséje – Tematikus tárlatvezetés a BBTE Geológiai Intézetének szervezésében

Az opál meséje – Tematikus tárlatvezetés a BBTE Geológiai Intézetének szervezésében
Egy ásvány meséje című tárlatvezetés-sorozat harmadik évadának első bemutatójára 2019. november 5-én, 16 órától kerül sor a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Geológiai Intézetének és az egyetem Ásványtani Múzeumának közös szervezésében.

Az idei tárlatvezetés első állomásán az opál bemutatására kerül sor. Szó lesz a kiválasztott ásvány keletkezéséről, keletkezésének helyéről, hasznosíthatóságáról és más ásványoktól való megkülönböztető jegyeiről.

Az eseményre a BBTE Ásványtani Múzeumában kerül sor, a Farkas utcai főépület első emeletén (a bejárattól balra található folyosón). Az eseményre a belépés díjtalan. Nagyobb csoportok esetén újra-programálással az esemény megismételhető.

A rendezvénysorozat havonta jelentkező alkalmainak témáját egy-egy bemutatásra kiválasztott ásvány képezi. A soron közvetkező bemutatók időpontjairól és témáiról tájékozódni lehet a Geológiai Intézet magyar nyelvű Facebook oldalán: https://www.facebook.com/foldtan/ és az alábbi plakáton.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .