Az MPP-s Márton Zsuzsanna lett a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének új elnöke

Az MPP-s Márton Zsuzsanna lett a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének új elnöke
Márton Zsuzsannát, a Partiumban található Egri község Magyar Polgári Párt (MPP) színeiben tisztséghez jutott polgármesterét választották meg két évre a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének (KCSSZ) elnökévé a szervezet hétvégén, Budapesten tartott tisztújtó küldöttgyűlésén.

 

Az új elnök a gyermekvállalási kedv és a családbarát szemlélet erősítését, valamint a magyarság szülőföldön maradásának ösztönzését tartja a szövetség legfontosabb küldetésének. Célként határozza meg a szövetség, illetve a Kárpát-medencei összefogás megerősítését. Ezt a hagyományos értékekre nyitott fiatalok közösségi életbe való bevonásával, illetve a szövetség tevékenységének széleskörű népszerűsítésével kívánja elérni.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra az új tisztség. Nem mindenkinek adatik meg ugyanis a lehetőség, hogy szűkebb környezetén kívül is cselekvően és felelősen részt vállaljon a közösségek, a családok felkarolását felvállaló mozgalmakban” – jelenti ki Márton Zsuzsanna. Hozzáteszi, az elnöki pozíció rengeteg feladattal, munkával jár. A kihívások előtt tettrekészen áll, a feladatok ellátásához kellő energiát érez magában, és biztos abban, hogy polgármesteri tapasztalatai is segítségére lesznek, hogy valóra váltsa a szövetség tevékenységéhez fűzött elképzeléseit.